Kod nas nekad bude i za rucak,sto da ne...manjak vremena...dovoljno je samo da imate gotove kore..kecap,sir,sunkaricu..sampinjoni mogu i ne moraju ;)i eto predlog za brz i ukusan ruckic:)Ehh ...a koliko je zdrav..o tome ne bih:)) Nekad moramo sebi priustiti i ovako nesto ;)
Ako niste do sada probali,probajte obavezno.
Varijante su velike,mozete u njega staviti sta god pozelite..sta god volite:)Ako volite ljuto dolazi u obzir ajvar..kulen..ljuta papricica ;) Moze i vege varijanta sa povrcem...ma igrajte se slobodno:)
meni je ova varijanta najdraza kao pizza ;)
Sastojci
- 500g kora za gibanicu
- 2dl kisele pavlake
- 4 jaja
- malo origana
- 200g kecapa
- 300g trapista
- 400g sunkarice
- so
Priprema
-
Umutite pavlaku i jaja sa malo soli.
-
Sunkaricu isecite na tanke kolutove ili kupite iseckanu sunkaricu ;)
-
Kore bi trebalo da imaju 12 listova.Podeliti ih da dobijete 2 puta po 6 listova.
-
Na tacnu staviti prvo 2 lista.Preko premazati malo umucene pavlake sa jajima, pa odgore kora, pa je premazete kecapom i pospete malo origana, pa preko opet kora i nju namazete pavlakom i jajima i poredjate salamu, preko opet stavite koru i na nju narendate 150g trapista i preko kora koju namazete pavlakom i jajima.To sve zavijte u rolat.
-
To isto uradite i sa drugih 6 listova.
-
Rolate premazite sa pavlakom i jajima i stavite u podmazan pleh i pecite na 200 stepeni oko 20 min. dok fino ne porumeni.
Odličan recept draga. Isproban i utisak je - čista desetka!
ОдговориИзбришиHvala mila moja na velikoj podrsci😚
ИзбришиDobro dođla u blogosferu. I baš lep poćetak. Ako si na Fejsu da predložim da nam se prikljućiš na Srpski Blogeri stranici.
ОдговориИзбришиCao draga Dubravka😚Jesam na face😉Ivana Prodanovic😉videces slatkise😁
Избришиodličannnn..blue <3
ОдговориИзбришиDivno Ivana sve od tebe,kao i puno prije na coolki.Pozdrav mak63
ОдговориИзбришиPozdrav mak63
Избриши